I sæsonen 2021/2022 har vi følgende faste aktiviteter. For at deltage, skal man være medlem af forening - dette koster 100 kr. pr. år. 

Mandage
- Cirkus - Børn og unge fra 8 år. Fra klokken 16.00 til klokken 18.00.
For dig der gerne vil cykle på ethjulet cykel, på på line, jonglere og meget mere.
Undervisere:  Kai Jørgensen (taler dansk og engelsk)


Tirsdage - Teater - Børn fra 3- 10 år. Fra klokken 16.00 til klokken 18.00.
Teaterholdet hvor vi spiller teater, øver på roller, prøver kostumer, synger og møder nye sjove vennder. Du må gerne have en voksen med.
Undervisere:  Kai Jørgensen


Onsdage i ulige uger - De Grå Synger - fra klokken 10.00 til klokken 12.00.
Her kan man komme og synge gode gamle sange fra dansktoppen, giro 413 og mange flere. Peter Petersen spiller op med klaveret og Kai Jørgensen står for kaffen. Man kan betaler 5 kroner for kaffen hvis man vil.


Torsdage - Drama for børn og unge - unge fra 11 år. Fra klokken 16.30 til Klokken 18.00.
Har du lyst til at spille drama og gå til teatersport, møde nye venner og fællesskaber - så er dramaholdet lige noget for dig.
Undervisere:  Dorthe Kierkegaard
       Tabita Fyhn
       Gudrun Petersen


På alle hold har vi brug for forældreopbakning. Da ingen får løn, forventes det at man hjælper til med rengøring af toiletter, syning af kostumer, fremstilling af kulisser, opsætning af plakater, spille musik , bagning af en kage, hjælp i caféen ved forestillinger, praktisk hjælp ved forestillinger, når mange giver en hånd med bliver oplevelsen oftest sjov, og giver gode netværksforbindelser.
Kender I nogle der ikke har lyst til at spille teater men har tiden og brænder for praktiske opgaver hører vi gerne fra dem, vi ønsker at vores hus skal sprudle og gerne have aktiviteter på mange tidspunkter af døgnet og de fleste af årets dage!