Aktuelle forestillinger:


Svinedrengen og prinsessen på ærten

En sød forestilling med masser af sange, velegnet også for de mindste.
Vi har blandet de to eventyr, men begge er med i fuld længde. Mange forskere mener at H.C. Andersen har skrevet dem som forlængelse af hinanden, og det virker ikke ulogisk!
Det er vores småbørnsgruppe som spiller - og gør det med smittende glæde, så trænger man til en glad oplevelse i de kolde januar, så er chancen der nu !

Vi spiller på følgende tider:

Fredag den 19. januar klokken 17.00
Lørdag den 20. januar klokken 11.00 og klokken 13.00
Søndag den 21. januar klokken 11.00 og klokken 13.00
Fredag den 26. januar klokken 17.00
Lørdag den 27. januar klokken 11.00 og klokken 13.00
Søndag den 28. januar klokken 11.00 og klokken 13.00


Tidligere forestillinger:


Jul i Gammelby

Julen er hyggens tid - så i år har vi valgt at lave en juleforestilling med julehygge, hvis den når frem, for der er noget med nogle nisser og en stresset borgmester som gør at nogen kan være i tvivl om vi overhovedet får en jul.
Jul i Gammelby er titlen. 13 unge i alderen fra 10 til 16 år spiller og har trænet, det er en moppedreng af et manuskript de har kastet sig ud i, så forestillingen varer ca. 1 time og 15 minutter, derfor er den mest velegnet fra 4 år og op, men velegnet til en familietur eller en bedsteforældre hyggetur. Vi har julestemning både med kaffe, æbleskiver og popcorn.
Vi spiller på følgende tider:
Fredag den 15. december klokken 17.00
Lørdag den 16. december klokken 11.00 (den oprindeligt annoncerede forestilling kl 14.00 denne dag er aflyst)
Søndag den 17. december klokken 11.00 og klokken 14.00

Billetter koster 50 kroner og købes på www.fuglføniks.dk
spillestedet er Fugl Føniks, Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø

Der kan være problemer med at komme den normale vej da Strandby Kirkevej er fuld af vejarbejde, så kør ad Jagtvej, drej ad Vestergade og igen ad Langelandsvej. Der er sikkert gode parkeringsmuligheder ved Langelandsvejs Børnehave der ligger lige over for Amagervej.
Vi håber at se rigtig mange
Julefrokostcabaret - Skumsprøjt i Søstjernen
somandgif

Så er det Julefrokosttid! Temaet for årets julefrokostcabaret hos Cirkus- og teatergruppen Fugl Føniks er: Sømænd - Drømme og skønne piger.
Vi kalder forestillingen Skumsprøjt i Søstjernen - og har modsat tidligere år valgt et tema frem for en bestemt kunstner at hylde.
Vi har fundet mange kendte og mindre kendte sømandssange frem, både traditionelle og film eller revysange over temaet - og et par frække har også sneget sig ind.
Maden leveres som sædvanligt fra Jerne Kro, men her har vi også ændret menuen en smule, så det også bliver sømandstema - Fisk - skipperlabskovs - og beskøjter med ost bliver de tre serveringer der er mellem de tre afdelinger optræden.
Prisen er 225 kr som dækker mad og optræden, drikkevarer kan købes til rimelige priser.
Vi spiller på følgende tider:
Torsdag den 23. november klokken 18.00
Fredag den 24. november klokken 18.00
Lørdag den 25 november klokken 18.00
Torsdag den 30. november klokken 18.00
Fredag den 1. december klokken 18.00
Lørdag den 2. december klokken 18.00

Billetter bestilles på www.fuglføniks.dk
Dørene åbnes klokken 17.30.
Vær opmærksom på muligt vejarbejde på Strandby kirkevej og Langelandsvej, vi ved ikke hvor omfangsrigt det bliver, ved forestillingerne fredag og lørdag kan man bruge parkeringspladsen ved Langelandsvejs børnehave. Vi glæder os til nogle fornøjelige aftener!

Bedste hilsner, Kai Jørgensen.
Cirkus og Teatergruppen Fugl Føniks Amagervej 10 tlf 75180770


harry_og_kammertjenerenpng

Selv om man har været 45 år på scenerne i Esbjergs teatre, kan man stadig have drømme om noget man gerne vil nå at spille, og personer man gerne vil spille sammen med!
HARRY OG KAMMERTJENEREN af Leif Panduro og Bent Christensen har været en drøm siden jeg som barn så filmen!
Hos Cirkus og Teatergruppen Fugl Føniks på Amagervej 10 sætter vi stykket op.
Steen Springborg har dramatiseret og Bent Fabricius Bjerre har lavet musikken.
På scenen vil være omkring 20 spillere, mange kendt fra Esbjergs mange andre teatergruppen, men mangfoldigheden i Esbjerg giver muligheder for samarbejder, så tak til Esbjergspillene, Skarntyden, Esbjerg Børne og Ungdomsteater, Kvong Pigegarde m.fl.
Hanne Meyer står for instruktionen, Anne Kirk for musikledsagelse, Niels Jørgensen og produktionsskolen for kulisser, Mona Jensen og Lis Jørgensen for kostumer og Anett Bruun for plakat.
Vi spiller 6 forestillinger i alt - der er plads til 75 tilskuere per gang så man skal være hurtig.
Premiere tirsdag den 3. oktober klokken 19.00
Onsdag den 4. oktober klokken 19.00
Torsdag den 5. oktober klokken 19.00
Fredag den 6. oktober klokken 19.00
Lørdag den 7. oktober klokken 19.00
Søndag den 8. oktober klokken 15.00

billetter koster 100 kroner og kan købes ved at klikke HER
Vi håber at se rigtig mange

Glade hilsner

Kai Jørgensen
Cirkus og teatergruppen Fugl Føniks
Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø

OBS: Da der muligvis er vejarbejde på Strandby Kirkevej, kan det være en fordel at køre ind fra Jagtvej, dreje ned af Vestergade og ned af Langelandsvej. Det er muligt at parkere ved Langelandsvejs børnehave.
Så er der igen gæstespil fra Berlin!

Nogen var for et år siden heldige at opleve forestillingen "A Cabaret Story". Nu kommer to af medlemmerne til Esbjerg igen med et nyt show med de gode gamle kabaretsange. De hylder Kurt Weill, Friedrich Holländer, Marlene Dietrich, Claire Waldorff, Mistinguett, Edith Piaf, Liza Minelli, Hildegard Knef og Ella Fitzgerald.
Den Franske sangerinde Anne Wagret og pianisten Miriam Bieriele laver et fantastisk show, som de optræder med på små spillesteder i Berlin bl.a. Sally Bowels.
De spiller fredag den 8. september klokken 19.00, lørdag den 9. september klokken 19.00 og søndag den 10. september klokken 15.00.
Forestillingerne er ved borde og der er adgang til lokalet en time før, man må gerne medbringe mad som kan spises ved bordene, vi sælger drikkevarer. Søndag vil der være mulighed for at købe kaffe og kage.
Forestillingen spilles mellem bordene og stemningen er hyggelig og intim. Billetter koster 150 kroner og kan bestilles på telefon 75180770 efter først til mølle princippet, der er 80 billetter pr gang, der bliver talt engelsk men det er sangene og musikken der bærer showet.
Der er varslet noget opgravning af Strandby Kirkevej, så måske er det bedst at køre ind fra Jagtvej, dreje af Vestergade, igen Langelandsvej - der er parkeringsmuligheder ved Langelandsvejs børnehave.
Spillestedet er Fugl Føniks teaterbygning, Amagervej 10.
Håber at rigtig mange har lyst til en forrygende aften med kabaretstemning.

Alfeprinsessens Skovbryllup er en familieforestilling lavet af vores hold af de mindste børn.
Den yndige Prinsesse Asters skal giftes med den smukke Prins Levkøj, men vil kun hvis skoven er sprunget ud, blomsterne blomstrer og frøerne laver frøgymnastik!
Problemet er, at solen sover vintersøvn, så foråret lader vente på sig - heldigvis har alfesoldaterne syvmilestøvler og drager op til troldene i de norske bjerge, som ved hjælp af trampedans får vækket solen.
Det hele ender som det skal med et festligt bryllup.
Stykket er med masser af sange og yndige børn, så kan man lide glade børn og livsglæde, er det lige noget for dig og din familie. Der er ikke noget farligt i forestillingen, så den kan også ses af små børn.

den_hemmelige_havepng

DEN HEMMELIGE HAVE UNDER HAVET
Er en magisk forestilling - teknikken er sort teater eller det man i Prag kalder Black Light Theatre.
Forestillingen er uden ord, så alle kan forstå den på deres måde, der er sange og musik til at skabe stemningerne.
I sort teater ser man kun de ting der er hvide eller selvlysende/neonfarvede. Alle skuespillere er i sorte dragter og kan ikke ses.
Eventyret handler om en have eller et koralrev hvor der bor en prinsesse i en kæmpe muslingeskal. Man følger hendes dag fra hun vågner - vandet, tangen og søanemonerne, fiskenes kærlighedsliv, blæksprutternes dans, kampen mod den stygge haj, den grusomme krabbe og skelettet i skattekisten - de unge har selv været med til at fremstille havdyrene sammen med Lis Jørgensen og Berit Dalheimer. Musikken til sangene er af Peter Gertov med tekster af Kai Jørgensen.
Har man aldrig oplevet sort teater bør man unde sig en tur i Den Hemmelige Have under havet - kan ses af de helt små men også nydes af voksne.
billetter á 50 kr købes på www.fuglføniks.dk eller direkte HER
Stykket spilles: 21., 22., 23., 27. og 28. april - fredage klokken 17, lørdage og søndage kl 11.00 og kl 13.00.


Begge stykker spilles hos Fugl Føniks, Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø
Bus nummer 4+5 kører næsten lige til døren.

De bedste hilsner Kai Jørgensen
Cirkus og teatergruppen Fugl Føniks tlf 75180770


FORÅRSGALLA
Cirkus og teatergruppen Fugl Føniks har som sædvanligt travlt i forårssæsonen.
Vi har først vores Forårsgalla med vores cirkusgruppe - dette er for hele familien, her er piger i trapez, dygtige jonglører, diabolospillere, oversavede damer og gennemstukne mænd, cyklister, en sjov hest og meget andet - alt lavet med et glimt i øjet
Forårsgalla spilles den 24., 25., 26. samt 31. marts og den 1. + 2. april.
Fredage spilles kl 17.00 - lørdage og søndage klokken 11.00 og kl 13.00.
Billetter á 50 kr købes på www.fuglføniks.dk 

ASTA, BASTA OG TANKETUTTEN.

astapng

VI SKAL PÅ REKREATION - er titlen på årets julefrokostcabaret - Det er en hyldest til sangeren og tekstforfatteren Troels Trier og gruppen Røde Mor.

Vi har for 6. år et tilbud til folk som kan lide en sjov aften i hyggeligt selskab hvor man ikke bliver væk i mængden af deltagere. Vores sal har plads til 80, så forestillingen egner sig til små personalegrupper, strikkeklubber, kortklubber, par og enlige som har lyst til en julefrokost med underholdning.

Tekstuniverset hos Trols Trier og Røde mor lægger op til grin, groteske optrin, samfundsrevsende kommentarer og fællessang - Det skal være hyggeligt men man må gerne også få lidt at tænke over.

Vi spiller i vores sal på Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø.

Forestillingen koster inklusiv julefrokost 225 kroner - maden leveres fra Jerne Kro.

3 afdelinger underholdning og 3 afdelinger spisning, mulighed for at hygge bagefter.

Vi spiller på følgende dage:

Torsdag den 24. november klokken 18.00
Fredag den 25. november klokken 18.00
Lørdag den 26. november klokken 18.00
Torsdag den 1. december klokken 18.00
Fredag den 2. december klokken 18.00
Lørdag den 3. december klokken 18.00

Bus nummer 4 og nummer 5 går lige til døren.FYRTØJET HJÆLPER ASKEPOT
Cirkus og teatergruppen Fugl Føniks har fredag den 4. november premiere på et rigtigt familieeventyr for alle aldre!

Det er hygge, skæg og ballade. Vi blander H.C. Andersens eventyr om Fyrtøjet med Brødrene Grimms eventyr om Askepot - og sammen kan de lave magi.

Her er det gode og det onde, det søde, det farlige, det flotte og ikke mindst det nuttede, når 24 børn og unge i alderen 3 til 14 år står på scenen, prinsesser, soldater, konge, prins, en heks, onde stedsøstre og masser af frække små mus!

Stykket spilles 10 gange:

Fredag den 4. november kl. 17.00
Lørdag den 5. november kl. 11.00 og kl. 13.00
Søndag den 6. november kl. 11.00 og kl. 13.00
Fredag den 11. november kl. 17.00
Lørdag den 12. november kl. 11.00 og kl. 13.00
Søndag den 13. november kl. 11.00 og kl. 13.00

Alle forestillinger spilles i Fugl Føniks' lokaler, Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø.Runkeldunk - en røverhistorie

Runkeldunk en er røver som selv politiet er bange for, han står på lur og tager ting fra folk, alle frygter hans syv skarpt-slebne knive.

Bedstemor har en kaffemølle som hun har fået af sit barnebarn Hans, den kan spille Mozarts søde melodi "Kom maj du søde milde". Bedstemor elsker kaffemøllen, men den stjæler Runkeldunk!

Nu har vi balladen - hvem kan hjælpe med at skaffe den, når politiet ikke tør?

Hans og hans kammerat Peter beslutter at forsøge - Der opstår mange forviklinger og der forekommer både en ond troldmand en fortryllet fe og andet gys.

Forestillingen er en familieforestilling, men røvere kan være barske og taler ikke blidt, så vi anbefaler at publikum er mindst 4 år og at man hvis man har forsigtige børn gemmer teateroplevelsen til en anden gang, der skal være ramajang når der er røvere!

Forestillingen har 6 medvirkende den er også fejringen af vores 6 års fødselsdag som Cirkus og teatergruppen Fugl Føniks - vi spiller kun 4 offentlige forestillinger, men har i ugen op til 6 forestillinger for skoler og daginstitutioner.

Vi spiller Lørdag den 8. oktober klokken 10.30 og klokken 12.00. Søndag 9. oktober klokken 10.30 og klokken 12.00.

Stykket er dramatiseret af Kai Jørgensen og med musik af Mads Madsen"Eventyret om Prins Karl og Fugl Føniks den gyldne Fugl"

Forestillingen spilles ikke i vore lokaler på Amager vej, men på Hulvejen bag Esbjerg vandtårn.

Det er en friluftsforestilling - man skal selv medbringe stole eller tæpper, publikum sidder på hulvejen, vi spiller på gamle bunkers, på skråninger og plateauer op mod vandtårnet, og lover en fest!

Der er teater, sang, dans, cirkus og nyskrevet musik af Mads Madsen som spiller det live.DRØMMEN OM RASMUS

Drømmen om Rasmus er en ungdomsforestilling som kan ses fra 8 år. Den er skrevet af Karla, Emma, Esther, Marie Louise og Lærke sammen med Berit Dalheimer.

5 piger i alderen 12 til 14 år har brugt et år på at lave forestillingen som handler om deres fascination af sangeren Rasmus Seebach.

Vi følger pigerne hvor de holder et pyjamas party, hvor de dels snakker om Rasmus' musik men

også kommer ind på mange af de glæder og sorger man har når man er en pige i puberteten.

Dybe emner som kræft, mobning, den stress den nye skolereform udløser men også om glæden ved nærheden i gode familier, og drømmen om at blive popstjerne. Der bliver pjattet, prøvet tøj og leget lege som kun unge piger kan, og de unge fortjener at rigtig mange bakker dem op og kommer til deres forestilling som har kostet masser af arbejdskraft og hjerteblod.

Stykket spilles på følgende tider:

Fredag den 18. marts klokken 17.00
Søndag den 20. marts klokken 13.00 og klokken 15.00
Skærtorsdag den 24. marts klokken 13.00 og klokken 15.00
Lørdag den 19. marts klokken 13.00 og klokken 15.00
Langfredag den 25. marts klokken 13.00 og klokken 15.00
Lørdag den 26. marts kl 13.00.SUPER FORÅRSGALLA CIRKUSSHOW

Så er det forår - og med foråret er det også tid til cirkus! Selvom nogle af

de store landsdækkende cirkus skranter eller har valgt at holde pause, er

det for Cirkus og Teatergruppen Fugl Føniks ikke forår, hvis vi ikke har vores

årlige SUPER FORÅRSGALLA CIRKUSSHOW i vore lokaler Amagervej 10.

Forestillingen vil i år have dygtige jonglører, trapezpiger, akrobater, artister på cykler af en hver art, balance og elegance, der er masser for øjet og god musik og forestillingen er velegnet for alle aldersgrupper.

Vi spiller på følgende tider:

Fredag den 26.februar klokken 17.00 (tidligere annonceret som kl 19 - vi beklager)
Lørdag den 27.februar klokken 11.00 og klokken 13.00
Søndag den 28.februar klokken 11.00 og klokken 13.00
Fredag den 4. marts klokken 17.00 (tidligere annonceret som kl 19 - vi beklager)
Lørdag den 5. marts klokken 11.00 og klokken 13.00
Søndag den 6. marts klokken 11.00 og klokken 13.00Julefrokostcabaret

torsdag den 26. November kl 18
fredag den 27. November kl 18
lørdag den 28. November kl 18
torsdag den 3. December kl 18
fredag den 4. December kl 18
lørdag den 5. December kl 18

Halloween i Travlborg
Fredag d. 30. oktober kl 17.00
Lørdag d. 31. oktober kl 11.00
Lørdag d. 31. oktober kl 13.00
Søndag d. 1. november kl 13.00
Søndag d. 1. november kl 15.00

Torsdag d. 22. oktober kl 20
Fredag d. 23. oktober kl 20
Lørdag d. 24. oktober kl 20.
Læs mere under "Nyheder"


En Dag med Alfons

lørdag den 26. september kl 10.00
søndag den 27. september kl 11.00 og 13.00Mutter Skrald rydder op

Fredag den 8. maj har vi premiere på forårets sidste forestilling "Mutter Skrald rydder op".

Det er vores yngste gruppe som spiller og synger af et godt hjerte.

Stykket handler om en familie hvor Far Otto har et stort dollargrin , som desværre drypper rigeligt med olie og bruger masser af benzin, men den er rar at køre i når familien skal i skoven, for familien altså !

Familien tager på hygge skovtur i skoven, men glemmer, at man skal tage sit brugte madpapir og gamle dåser med sig hjem!

Dyrene i skoven er ikke tilfredse, faktisk er de vrede og går til Mutter Skrald, som står for skovens affaldssortering sammen med sine skraldehjælpere.

Sammen lægges en plan for hvordan familien kan lære at rydde op efter sig og hvordan man skal lære folk noget om affaldssortering.

Stykket har mange sange på kendte børnemelodier, og stykket er oprindeligt skrevet til en landsdækkende affaldssorteringskampagne og i en kortere form opført i en børneinstitution i Kvaglund.

Stykket er både for de små og de mellem og voksne, og større børn vil absolut ikke tage skade af at se den livsglæde som vore mange små udstråler og det budskab de formidler.

Vi anbefaler alle at købe billetter over nettet på www.fuglføniks.dk, da det er trist hvis man kommer til en dør hvor alt er udsolgt, men eventuelle restbilletter sælges ved døren. Vi vil også lige gøre opmærksom på at vi ikke har mulighed for at tage dankort men kun kontant ved døren.

Stykket er skrevet af Kai Jørgensen, instruktion Dorthe Kierkegaard, Kai Jørgensen, Berit Dalheimer og Stine. Musikken står Mads Madsen for, plakaten er lavet af Dorthe Kierkegaard og Ditte.

Kulisse + kostumer forældregruppen

Vi håber på at I er mange der møder op, vi glæder os til at spille for jer.

Kai Jørgensen

Formand, Cirkus og teatergruppen Fugl Føniks, Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø

OBS Bus 5 og bus 1 går næsten til døren

PS: For at spare på vores udgifter har vi valgt at skrue ned for annonceringen. Del derfor meget gerne denne info med familie, venner, bekendte, kollegaer osv., tak for hjælpen!Den Lille Prins

Så er der teater igen, efter lidt turbulens og stormvejr med forestillingen Pippi langstrømpe på plejehjem, er vi efter mange gode opførelser klar med vores næste forestilling.

Vores ungdomsgruppe laver Den Lille Prins - i vores udgave med indlagte sange og frit efter kultbogen af samme navn som Antonie De Saint- Exupéry´ skrev før han omkom i en flyulykke under 2. verdenskrig.

Bogen er en meget smuk skildring af kærlighed - død - liv og alle de arketyper livet byder på.

En pilot er nødlandet med sit ned med sit fly i Saharas ørken - mens han kæmper for at få lavet maskinen og med meget lidt proviant og især vand bliver han pludselig forstyrret af en lille fyr der beder ham tegne et får.

Fyren viser sig at være prins og komme fra en fjerne planet asteroide B96 - i løbet af et døgn fortæller Den lille Prins piloten om sin rejse mellem stjerner og planeter med formålet at skaffe sig venner.

Hjemme på planeten har prinsen en rose, en besværlig og forfængelig rose, men også noget der symboliserer kærligheden - Prinsen besøger en konge, som bestemmer, en forretningsmand som ejer, en embedsmand som adlyder og administrerer, en popsanger som kun er forfængelig, en videnskabsmand som vil forske - han møder en ræv som sætter ham ind i venskabers betydning og han kommer til at længes hjem - til slut møder han en slange som påstår den kan hjælpe ham med at blive så let som luft så han igen kan komme op på sin stjerne.

Forestillingen skal ses for sin poesi, smukke tekst og livskloge tanker, det er ikke en action præget forestilling så vil nok først anbefale forestillingen fra 6 år til 207 år - men ingen tager skade så kan man lide smukke historier og søde sange er den velegnet.

Musikken spilles af Mads Madsen og er lavet af Peter Gertov, instruktion står Berit Dalheimer og Kai Jørgensen for, kostumer Janne Lyager og Lis Jørgensen.Vi spiller fredag den 10. april klokken 17.00

Lørdag den 11. april klokken 11.00 og klokken 13.00
Søndag den 12. april klokken 11.00 og klokken 13.00
Fredag den 17. april klokken 17.00
Lørdag den 18. april klokken 11.00 og klokken 13.00
Søndag den 19. april klokken 11.00 og klokken 13.00

Billetter af 50 kroner kan købes online på www.fuglføniks.dk

Husk at købe billetter selvom rest billetter sælges ved døren, men vi har på det sidste heldigvis haft mange udsolgte forestillinger og det er trist at stå med forventningsfulde børn som ikke kan komme ind.

Bedste hilsner

Cirkus og teatergruppen Fugl FøniksSuper Cirkus Galla

Spilles Fredag d 20.februar kl 17.00
lørdag den 21. februar kl 11 og kl 13
søndag den 22 februar klokken 11 og kl 13
Fredag d 27 februar kl 17
lørdag den 28 februar kl 11 og kl 13
søndag den 1 marts kl 11 og kl 13

Billetpris 50 kr - restbilletter ved døren alle forestillinger i Fugl Føniks Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø

Super Cirkus Galla , er vores cirkusgruppes forestilling hvor de vil vise alt det de har arbejdet med i det forløbne år, her vil være mange jonglører, folk som cykler på et hjulet cykel, piger i trapez , tryl , en mand i en ballon og mange overraskelser - forestillingen egner sig for hele familien også de helt små !Halfdans 100 års fødselsdag.

Ca. 40 børn mellem 3 og 61 vil være på scenen, der vil blive sunget, danset og reciteret og man vil møde et stort persongalleri fra Halfdan Rasmussens univers: Den lille frække Frederik bliver af Else Pelse Pølsesnak sendt rundt med invitationer, så møder vi Ylle, Dylle og Dolle de tre små lodne trolde, Heksemutter og hendes tude, rapanden Rasmus, hr. Olsen der bor i en gammel kanon og mange andre.

Manuskriptet er lavet af Dorthe Kierkegaard, som også har instrueret sammen med Kai Jørgensen, Musikledsagelsen er af Anne Kirk Larsen, Kulisser af Verner Kock og kostumer af Doris.

Forestillingens skønne plakat er tegnet af Pia Olsen.

Vi spiller:

Premiere Fredag den 23. januar klokken 17.00
Lørdag den 24. januar klokken 11.00 og klokken 13.00
Søndag den 25. januar klokken 11.00 og klokken 13.00
Torsdag den 29. januar klokken 17.00 (Fødselsdagen)
Fredag den 30. januar klokken 17.00
Lørdag den 31. januar klokken 11.00 og klokken 13.00

På fødselsdagen den 29. er der rød løber og specialfejring med overraskelser.Den lille pige med de magiske svovlstikker

Julen nærmer sig med hastige skridt og det bliver fejret.
Den lille pige med de magiske svovlstikker er cirkus og teatergruppen Fugl Føniks bud på en god familieoplevelse for store og små op til jul.
Jul er fællesskab og traditioner hvor man gør noget sammen for eksempel at hygge.
Ikke alle har det lige let op til jul, og nogle er som Den lille pige med svovlstikkerne, så fattige at de må nyde julen på afstand eller i drømme.
Vi tager udgangspunkt i HC Andersens gamle eventyr, men digter til, vi tror på det ode og også på nisser, og nisser kan hjælpe på meget, så man vil ikke gå fra vores teater med triste miner, men forhåbentlig med et godt julehumør.
Stykket spilles af 12 børn fra 10 til 20 år. Emil Clausen akkompagnerer på sin guitar.
Berit Dalheimer har stået for idéen og skrevet manuskriptet samt indtrueret sammen med Kai Jørgensen. Maybritt Nissen har lavet kostumer og de unge har selv stået for at lave danse.
Vi spiller:
Fredag d. 12. december kl 17.00
Lørdag d. 13. december kl 11.00 og 13.00
Søndag d. 14. december kl 11.00 og 13.00
Fredag d. 19. december kl 17.00
Lørdag d. 20. december kl 11.00 og 13.00
Søndag d. 21. december kl 11.00 og 13.00

Alle forestillinger er i lokalerne Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø. Bus 1+5 kører lige til døren.
Billetter á 50 kr købes her på siden (se under "Billet bestilling"), restbilletter sælges ved døren.Ulven Peter! En Julefrokost kabaret

Cirkus og teatergruppen Fugl Føniks har skabt en tradition hvor vi hvert år laver en julefrokostkabaret og samtidig kæder det sammen med en hyldest til en kendt dansk kunstners sange.

Vi har tidligere haft Otto Brandenburg, John Mogensen og Paul Dissing og nu er turen kommet til Peter Belli.
Maden leveres fra Jerne Kro, og mad + tre afdelinger med sange man kan snge med på, kommer til at koste 225 kr. pr. billet som kan bestilles på billetbestillinger fra den 22 oktober, rest billetter sælges i døren (uden mad), men det er sikrest at gøre det på nettet, har man brug for hjælp så ring, så hjælper vi jer tlf 75180770.

Forestillingen er med sang, dans, cirkus og selvfølgelig musik leveret af Mads Madsen og De Vestjyske Ulve.
Ulven er kommet til Esbjerg, men man skal ikke blive væk fra vores kvarter, forestillingen er meget velegnet til små firmaer eller personale grupper som ikke vil drukne i for stort et selskab, kortklubber, strikkeklubber og folk der bare har lyst til at få en levende oplevelse med hygge, mad drikke og underholdning.

Vi starter hver aften klokken 18.00 – og spiller
Torsdag den 27 november
Fredag den 28 november
Lørdag den 29 november
Torsdag den 4. december
Fredag den 5. december
Lørdag den 6. December
Alle forestillinger er i vore lokaler Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø
Bus 1 og 5 går til dørenKaptajn Tykvom går planken ud

Se TV-Esbjerg indslaget ved at klikke HER

At være sørøver er mange drenges drøm, drømmen om at sejle og slås på de Syv Have, Gå på skattejagt og synge frække sørøversange - sådan er det også næsten her.

Egentlig er Kaptajn Tykvom glad for livet som sørøver, hvis det altså kun er det at gå på skattejagt og finde guldskatte det gælder om. Kampe og fysisk arbejde er han knapt så glad for og vil hellere være gartner i Esbjerg.

Vi møder Kaptajn Tykvom som gammel hvor han sidder og tænker tilbage på sit liv, og fortæller skibsdrengene Tom og Tom om hvordan livet var i gamle dage da skurken Sorte Jack altid kom i vejen og lagde skumle planer.

Historien bygger på en bog af John Ryan som jeg lærte at kende i 50'erne i Frøknerne Rødgaards Børnehave for artige børn i Kronprinsensgade i Esbjerg - vi havde kun den og Peter Pedal, og i dag klan man ikke længere købe bogen i Danmark, og der er kun et bibliotek der stadig har et eksemplar i sit arkiv og det er synd og skam !

Som i alle gode "Løgnehistorier" har vi lagt til - samtidig har vi digtet sange og kan love en familieforestilling hvor børn fra 3 år vil kunne hygge sig med lidt større børn og piratvillige forældre. Har man sørøvertøj på og et skumgummisværd med gør det heller ikke noget, og selv om sørøverhistorier lyder som om de mest er for drenge, er de fleste piger også med på dem, vi glæder os til at se rigtig mange i vore dejlige lokaler på Amagervej.

Aktuelle forestillinger: