Opstart på ny sæson

Så er den nye sæson startet op. Heldigvis finder mange vej selvom vejarbejdet driller, men vi er her og man kan køre til teateret selv om man må ind ad små sidegader til Langelandsvej og rundt om nogle blokke - men det skulle snart blive bedre!
Mandag er der cirkus fra klokken 16 til klokken 18. Man skal være fyldt 10 år for at starte.
Tirsdag drama for børn fra 2 år til ? Vi skal spille Ali Baba og de mange røvere og øver fra klokken 16 til klokken 18.
Onsdag er vores ungdomshold igang hvor man kan starte fra 10 år til ? Her arbejdes med en forestilling om hvordan det er at være ung i Esbjerg - der øves fra klokken 16 til klokken 18
Torsdag drama for børn fra 6 år til ? Øvetid klokken 16.30 til klokken 18.00.
Alle disse hold har enhedspris 100 kroner for en sæson.

Mandage fra klokken 18.30 øves julekabaret for voksne evt også unge danselystne.

Onsdag den 12. september starter De Grå Synger op. Hver anden onsdag fra klokken 10 til klokken 12 kan man komme og synge sammen fra sangbøgerne med tekster fra giro 413 og dansktoppen, men også komme og eftersøge gamle viser man husker brudstykker af fra barndommen. Der findes mange som vil kunne hjælpe med at finde glemte eller halvglemte sange frem!
Det koster ikke noget at deltage og man er ikke forpligtet til at komme hver gang. Vi laver kaffe og har man lyst kan man lægge et beløb i et glas for denne. Man kan også skiftes til at tage kage med. Formiddagene er for pensionister, efterlønnere ,hjemmegående, folk på barsel og andre der har en formiddag fri og lyst til at synge eller høre nogen synge. Vi hører også gerne fra folk der vil spille klaver eller guitar til, men vi kan ikke lønne nogen.

Flere oplysninger hos Kai Jørgensen tlf 75180770 eller på mail fuglfoniks.info@gmail.com.

Vi håber rigtig mange dukker op
Bedste hilsner Berit Dalheimer og Kai Jørgensen