Ny sæson - holdopstart

Så er det ved at være tid til en ny sæson og vi skal i gang med at øve, men før vi kan det skal vi se hvem der har lyst til at spille teater og lave cirkus i denne vinter.

Cirkus starter mandag den 14. august fra klokken 16 til 18. Man skal være fyldt 10 år. Det er Kai og Jonas som underviser, men skulle der være nogen med lyst og energi til at hjælpe os hører vi gerne fra jer.

Tirsdag er holdet fra de 3-9 årige. Det starter 29. august fra 16.00 til 18.00 her er det Kai og Berit der står som instruktører, men vi kan også godt bruge hjælpeinstruktører.

Onsdag er de unge fra 10 til 18 år, her er det Kai og Berit der står for instruktionen, og også her vil vi gerne have hjælpere til øvning fra 16 til 18.

Torsdag er der et hold for de 6 til 13 årige, her er det Dorthe Kirkegaard og Ida der står for holdet.

Alle hold kommer til at lave en forestilling, og til foråret skal vi alle sammen lave en stor fællesforestilling om den nordiske mytologi.

Er du pensionist eller hjemmegående så starter vi i løbet af efteråret noget op vi kalder De Grå Synger, det vil blive nogle formiddage hvor vi synger alle de gode gamle sange og viser sammen, og hvor kun fantasien er grænser. Hold øje med hjemmesiden for opstart af dette.

Vores kabaretgruppe kan også godt bruge nogle unge som supplement til vi "lidt ældre". Vi skal lave en julefrokostcabaret over sømandstema og kan både bruge sangere, dansere og musikere.

Er der spørgsmål kan man ringe til Kai Jørgensen 75180770 eller maile fuglfoniks.info@gmail.com