Masser af musik i Fugl Føniks

Lørdag den 5. december klokken 19.00 er der koncert med to forskellige Esbjerg-bands med omdrejningspunkt i Dennis Iversen og hans kompositioner.
Billetter koster 50 kroner og bestilles på 75180770 hos kai Jørgensen.
Spillestedet er Fugl Føniks, Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø.
Vi gør opmærksomme på, at vi slutter klokken 22, at man bærer mundbind når man ikke sidder ned og husker at spritte af og holde afstand - koncerten har plads til 60, så det er først til mølle.
Restbilletter sælges ved indgangen.

God fornøjelse
Fugl Føniks - Kai Jørgensen


By Nature
By Nature er en kvartet som udforsker klange og lydlandskaber, nordisk jazz og folkemusik i en stor fusion af det bedste af de forskellige verdener. Harmonikken og melodikken er eventyrlig og har klare noter og inspiration fra jazz harmonikken med et nordisk touch. Kompositionerne er originale og skrevet af guitaristen Dennis Iversen som skaber en fusion mellem sine egne rødder samt indflydelser og inspirationskilder. Heriblandt kan man opleve inspiration fra bl.a. Brian Blade & the Fellowship Band, Bill Frisell og Julian Lage.

Besætningen er følgende:
Guitar - Dennis Iversen
Trommer - Mathias Fabricius
Klaver - Jakob Nissen
Kontrabas - Jakob Jakobsen


Proud Trout Trio
Guitarist Dennis Iversen spiller egne kompositioner sammen med Hammond Organist Gunnar S Ringøen og trommeslager Mathias Fabricius. De kommer med stor kærlighed til det mørke blues, stærke rytmer og Hammond orgelets Jazz rødder. Sammen skaber de et friskt take på den brede blues genre, hvor du vil opleve nogle frække blues soloer med et hint af Jazz og måske nogle overraskelser. Der er gennemsyret god stemning, musikalsk udfoldelse og humor med et tydeligt musikalsk overskud og legesyghed. Oplev hjørner af bluesmusikken som for nogle kan være ukendte.