Genåbning! :-)

Så er vi igen klar til at åbne for publikum og vi håber at I har manglet os ligeså meget som vi har manglet jer, og har lyst til at bakke op om vore aktiviteter. Til alle arrangementerne kræves Coronapas eller bevis for at man har haft sygdommen eller er testet indenfor 72 timer.

Søndag den 9. maj fra klokken 15 til 17: Coronadigte + kaffe og kage.
Hanne Meyer og Kai Jørgensen starter, men vi håber at du medbringer egne digte. Arrangementet koster 30 kroner og foregår Hos Fugl Føniks, Amagervej 10.
Arrangementet er et samarbejde mellem Ældresagen og Cirkus og teatergruppen Fugl Føniks
Tilmelding nødvendig på telefon 75180770


Lørdag den 22. maj: Jazzkoncert med "Our Name is now" fra København.
Anders Bast som spiller saxofon har vi haft besøg af 2 gange før i kvartetform, denne gang kommer han med sin nye trio, og spiller dejlig melodisk poetisk jazz.
Koncerten starter klokken 19 i salen på Fugl Føniks, Amagervej 10. Billetter bestilles hos Kai Jørgensen 75180770 og koster 100 kroner.


Cabaretten "Ikke et ord om den døde hest" er en forestilling med en masse gamle revysange fra revyens guldalder. Vi fortolker Osvald Helmuth, Buster Larsen, Sigfred Pedersen, Ludvig Brandstrup, Carl Alstrup m.fl. Man får to gange en times underholdning for 100 kroner. Billetter skal man købe på www.fuglføniks.dk eller klik HER 
Man er velkommen til selv at medbringe lidt let at spise og man kan komme ind en time før forestillingerne.

Vi spiller Lørdag den 29. maj klokken 19.00
Søndag den 30. maj klokken 15.00
Mandag den 31. maj klokken 19.00
Tirsdag den 1. juni klokken 19.00

Man skal medbringe kontanter hvis man vil handle i baren , vi kan ikke være sikre på at vi har nogen der lægger deres mobilpay til
Spilles hos Fugl Føniks Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø.


På glædeligt gensyn!