Vi følger naturligvis de netop udmeldte retningslinjer - og holder derfor fortsat lukket frem til 17. januar.
Vi ønsker alle et godt nytår, og håber på et mere festligt og farverigt 2021.

Mange hilsner fra Fugl Føniks

Lørdag den 5. december klokken 19.00 er der koncert med to forskellige Esbjerg-bands med omdrejningspunkt i Dennis Iversen og hans kompositioner.
Billetter koster 50 kroner og bestilles på 75180770 hos kai Jørgensen.
Spillestedet er Fugl Føniks, Amagervej 10, 6705 Esbjerg Ø.
Vi gør opmærksomme på, at vi slutter klokken 22, at man bærer mundbind når man ikke sidder ned og husker at spritte af og holde afstand - koncerten har plads til 60, så det er først til mølle.
Restbilletter sælges ved indgangen.

God fornøjelse
Fugl Føniks - Kai Jørgensen


By Nature
By Nature er en kvartet som udforsker klange og lydlandskaber, nordisk jazz og folkemusik i en stor fusion af det bedste af de forskellige verdener. Harmonikken og melodikken er eventyrlig og har klare noter og inspiration fra jazz harmonikken med et nordisk touch. Kompositionerne er originale og skrevet af guitaristen Dennis Iversen som skaber en fusion mellem sine egne rødder samt indflydelser og inspirationskilder. Heriblandt kan man opleve inspiration fra bl.a. Brian Blade & the Fellowship Band, Bill Frisell og Julian Lage.

Besætningen er følgende:
Guitar - Dennis Iversen
Trommer - Mathias Fabricius
Klaver - Jakob Nissen
Kontrabas - Jakob Jakobsen


Proud Trout Trio
Guitarist Dennis Iversen spiller egne kompositioner sammen med Hammond Organist Gunnar S Ringøen og trommeslager Mathias Fabricius. De kommer med stor kærlighed til det mørke blues, stærke rytmer og Hammond orgelets Jazz rødder. Sammen skaber de et friskt take på den brede blues genre, hvor du vil opleve nogle frække blues soloer med et hint af Jazz og måske nogle overraskelser. Der er gennemsyret god stemning, musikalsk udfoldelse og humor med et tydeligt musikalsk overskud og legesyghed. Oplev hjørner af bluesmusikken som for nogle kan være ukendte.

Med regeringens nye corona udspil , ser vi os ikke i stand til at gennemføre vores årlige julefrokost cabaret før jul, men håber at vi kan gennemføre forestillingen i det nye år gerne forår når tallene og restriktionerne tillader det, så alle både publikum og spillere kan være trygge.


Alle andre aktiviteter fortsætter indtil videre -
Så mandage er der Cirkus
Tirsdag øves De vilde røvere fra Amagervej
Onsdage - Ungdomsdrama
Onsdag i ulige uger " De grå synger "
Torsdag formiddag mor/barn Cirkus
Torsdag eftermiddag drama


Vi følger alle regler med afsprit og så videre og håber vi snart får has på Coronaen , men at coronaen ikke får has på vores livsglæde


de bedste hilsner Kai Jørgensen